Skandal majstor! Udao se u “Lug” i misli da je postao čaršijski (video – foto)

SMS političar, onaj koji se ovih dana “brine” za građane Sandžaka i napada sve živo, jer je i sama korona uticala na  njegovo mentalo zdravlje da je toliko izgubio kompas da više ne razlikuje COVID od običnog gripa.

Doktorant fakulteta koji niko ne priznaje, ali je važno i bitno imati dr ispred imena, jer, kompleks niže vrednosti, onaj kompleks “udatog u Lug” se mora nečim liječiti, ovih dana, što putem socijalnih medija, što putem televizije  druge teme nema osim ljaganja i pljuvanja.

Takođe, današnja konferencija za medije koja je, budi blago rečeno, non-ultimativna i služi samo za lokalnu upotrebu, jer, nesuđeni ministar za ljudska i manjinska prava nikad nije postao ni poslanik, o državnom sekretaru da i ne govorimo. On da prijeti Vučiću da će biti opozicija? Zna i on čemu služi, samo se pravi sigurnim u sebe zbog dopune. A, dobro zna, kako je izlagao one albance sa Kosova u udruženju Kosovo za Sandžak i šta je sve obećao.

A, pričalo se, davnih godina, nije da nije, da će Muratović daleko da dogura, to je bilo “onda” kada je rekao “svi smo mi Muamer Zukorlić” što je odskočna daska njegovog političkog života koja se vinula sve do lokalnog parlamenta i dalje ni ljuljnut.  Čovek koji je ahmediju zamenio mikrofonom, onaj koji “divlja za govornicom”, koji napada žene novinarke, ako nikako bar od Boga će biti kažnjen. 

Sajma Dražanin – Zabrinuta sam za moju bezbednost!

Divljanje za govornicom je “ispuhavanje” svega onoga što dotični ne sme da uradi kod svoje kuće, jer ni ne živi u svojoj kući nego u kući tazbine. Dok njegovi nalogodavci fino žive, od Dedinja do Beograda na vodi, naš mučeni “jadimir” može samo da skaće za govornicom i to ako dobije SMS, Viber ili Watsup poruku. 

Najnoviji “ispadi” dotičnog, te kačenje slika po interenetu su samo pokazatelj mentalnog posrnuća, jer, čak i Tandir postade poslanik a mučeni Jadimir ostade lolakni pre-paid poslanik. Uostalom o snazi dotičnog, najbolje govori rezultat iz njegove mesne zajednice gde je potučen do kolena i razbijen, jer, ako ništa, meštani znaju sa kime imaju posla, Pazarci nisu glup narod moj Admire. Ufati se ti džubeta, nije politika za tebe, dobro si “vazio” dok si hodža bio, ovo ti baš i ne ide od ruke. A, možeš da “fasuješ” i neku tužbu za neovlašćeno objavljivanje tuđih fotografija, ipak, ti ne možeš ko Tandir, da nekog pretučeš a da za to ne odgovaraš (nemaš imunitet).

Tako efendijo, pamet u glavu, i polako i lijepo sa narodom, moraš mnogo cipela da pocijepaš da bi skontao čaršiju.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO