ZZJZ od humanitarke Safije Muratović dobio najsavremeniji aparat za prečišćavanje vode

 Poznata novopazarska humanitarka Safija Muratović i dalje nastavlja da pomaže i svoju humanost stavlja iznad svega. Ona je danas novopazarskom Zavodu za javno zdravlje donirala najsavremeniji aparat za prečišćavanje vode.

“Zavod za javno zdravlje, odnosno svi zaposleni u njemu kao i direktor dr Šefadil Spahić, zaslužuje sve pohvale jer ovi ljudi ovde su za vreme pandemije od 24h pravili 48 sati jer su neprestano i neumorno radili”, kazala je naša poznata humanitarka Safija Muratović-Mica. Ona je danas ovoj zdravstvenoj ustanovi poklonila u ime firme Zepter koju predstvalja najsavremeniji aparat za prečišćavanje vode.

“Od svih nas ide zahvalnost Safiji Muratović, velikom prijatelju ZZJZ, osvedočenom prijatelju grada, velikom humanisti i dobrotvoru. Kao pacijent uvek nam uputi lepu reč i ohrabri nas, uvek je podržala sve naše akcije, a među prvima se i vakcinisala. Njena pomoć za nas je podstrek da budemo još bolji i više radimo, da budemo uspešniji jer je ipak neko prepoznao i uvažio naš ovoliki trud i rad tokom pandemije”, kazala je dr Maida Iković. Ona je zahvalila još nekolicini donatora koji su za vreme pandemije pomagali ZZJZ kao što su Grad Novi Pazar koji je uvek donirao alkohol i dezinfekciona sredstva,  kompanija “Pejić” koja je u visini od dve hiljade evra obezbedila potrebnu tehničku opremu i kompanija “Dragolovčanin” koja je donirala gorivo.

Direktor ZZJZ dr Šefadil Spahić, takođe je zahvalio Safiji Muratović na donaciji, poželeo joj dobro zdravlje  a njenoj kompaniji Zepter puno uspeha u daljem radu.

B.V.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO