Četvrtak, 11 Avgusta, 2022
NaslovnaSandžakNovi PazarZukorliću nekad bilo vrijeme a sad mu je vreme

Zukorliću nekad bilo vrijeme a sad mu je vreme

Novi Pazar – Muamer Zukorlić i Čedomir Jovanović zajedno idu u kampanju pod sloganom VREME JE ZA LDP. Osim što se nigdje ne pominju Bošnjaci i Sandžak, pa ni Zukorlićeva partija, ovaj slogan je osmišljen i napisan na književnom srpskom jeziku. A Bošnjaci i bosanski jezik, očigledno su Zukorliću malo važni i na posljednjem mjestu u životu.
photoSjetimo se ranijih kampanja i javnih nastupa Muamera Zukorlića, kada je “osvješćivao” narod i isticao važnost upotrebe bosanskog jezika. Zbog asimilacije koju su bošnjaci peživjeli tokom pola vijeka komunizma, u realno teškim uslovima očuvanja sopstvenog identiteta, izgubili su kontakt sa svojim maternjim jezikom. Ismijavao se Zukorlić sa onima koji izgovaraju SREDA a ne SRIJEDA, MLEKO a ne MLIJEKO, ČOVEK a ne ČOVJEK. Danas isti taj Zukorlić poziva i kaže da nije VRIJEME nego je VREME, i to VREME za šta, kako nas ubjeđuje VREME ZA LDP.

vreme je-ldp
vreme je-ldp

Je li došlo VREME da Zukorlić poljubi beogradski prag od kojeg je izazivao gađenje svim Bošnjacima?
Je li došlo VREME da se i u Sandžaku organizuje parada ponosa uz podršku Islamske zajednice?
Je li došlo VREME da se gaze principi vjere zbog pohlepe jednog čovjeka?
Je li došlo VREME da pišman hodže idu u Parlament, poslije haosa kojeg su napravili u Islamskoj zajednici?
Je li došlo VREME da se izbriše VRIJEME pa da narod natovari neko novo BREME???

RELATED ARTICLES

9 KOMENTARA

  1. Ma Zukorlic je naj nedosledniji insan… svi se secamo toga kad je ismijavao Ljajica sto je na tudjoj listi a evo sad on kopita njega… Hvala bogu te su mu pale maske pa narod vidi da je u stanju verske peincipe da pogazi zarad ovozemaljske polizicke vlasti! U zraku se oseca kakvu ce katastrofu da dozivi u Sandzaku na ovim izborima….

  2. sto bi reko sojic << kako klevecu<< a samo hteli da izjednacimo hodze sa popovima i stvarno sta je kacavenda bolji od hajra tutica il reska plojovica il recimo pahomije od mustafe fetica il dudica

  3. Sta dozivesmo da bam mesihatovci ohalaljuju pederluk. Nek oni za platicu poture svoju guzicu… Svako za sebe…

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO