Naslovna Vijesti Zukorlićevi manipulanti raskirnkani u laži! – VIDEO

Zukorlićevi manipulanti raskirnkani u laži! – VIDEO

Kao u vreme hitlerove propagande tako i danas portali i televizijske stanice pod kontrolom Muamera Zukorlića pokušavaju da obmanu javnost tvrdnjama da je Vučić naredio Ljajiću da stane u vreme učenja Ezana a sve u cilju diskreditacije i prljanja imena i ličnosti Rasima Ljajića.

Ono što nisu uspeli sa Ismetom paščarom (dugogodišnjim robijašem) kojeg su za par stotina evra nagovorili da priča gadosti na Ljajićev račun, sada pokušavaju sa delom snimka gde je Vučić rekao Ljajiću da “sačeka dok prođe” iako je Ljajić to več učinio deset sekundi pre nego što je Vučić bilo šta i rekao.

Na snimku koji objavljujemo ekskluzivno, vidi se a i čuje da je Ljajić stao odmah u trenutku kada je Ezan zaučio a da je Premijer Vučić Ljajiću rekao “sačekaj da završi” tačno 10 sekundi pošto je Ljajić stao.

Gebelsovske metode kakve nisu primenjivane ni u vreme diktatorskog režima Slobodana Miloševića na žalost nisu novina na prostoru Sandžaka iste takve metode koristio je i Sulejman Ugljanin kako bi diskreditovao i omalovažio Ljajića ali u laži kratke su noge jer istina kad tad ispliva na površinu.

Iako je na tom skupu bilo oko 6000 gradjana i su svi videli da je Ljajić stao dok je učio Ezan i da se okrenuo ka prisutnima da kaže da uči Ezan i da je zato stao, Zukorlićevi dušebrižnici i munafici ne prezaju da otvoreno lažu, izmišljaju neistine i drugoga nazivaju nevernikom.

Očigledno je da Zukorliću i njegovim manipulantima smeta Ljajićev imidž koji ima u svetu i regionu, izgradnju Novog Pazara do neprepoznatljivosti i ulaganje u kapitalne projekte kakvi se škole, obdaništa, sportski tereni, stadioni i drugi.

U nedostatku sopstvenih zalaganja i rezultata jedano i bedno manipulatnskim trikovima montiraju laži i plasiraju neistine.
Podsećamo i na mitinge Rasima Ljajića 2006 godine na platou ispred Hotela Vrbak (sadašnji Trg Gazi Isa Bega) kada je Ljajiću tokom govora zučio Ezan gde je takođe stao i sačekao da se Ezan završi.

Exit mobile version