Naslovna Sandžak Novi Pazar Zukorlićev koalicioni partner Dušan Janjić do juče govorio da je on militant,...

Zukorlićev koalicioni partner Dušan Janjić do juče govorio da je on militant, medresante nazivao civilno gardom! FOTO

1

Novi Pazar – Predsednik “Aktivne Srbije” Dušan Janjić stranke koja je sa Zukorlićevom BDZS potpisala koalicioni sporazum do juče je za svog partnera govorio da je on militant a šetnju mladića u zelenim uniformama do novopazarskog naselja Hadžet koju je organizovao Zukorlić nazvao je “uvodom u novu eskalaciju sukoba u Sandžaku”

Janjić je tada u izjavi za agenciju “Beta” ocenio da je manifestacija u Novom Pazaru “najava postojanja nečega što se može nazvati civilna garda” jer su uniforme koje su tokom šetnje nosili mladići “potpuno iste uniforme muslimanske milicije iz Drugog svetskog rata”.

– To dobijate u momentu kada se u Bosni i Hercegovini i na Kosovu hapse oni koji regrutuju ljude za borbu u Iraku – kazao je Janjić i dodao da se boji da će ova situacija izmaći kontroli.

1 KOMENTAR

  1. Izvinite molim Vas, a sta je govorio Vucic za Rasima ili Rasim za Vucxica 2008 kada je Rasim podrzavao Tadica. Kumio je Rasim i molio sve gradjane da glasaju za DS, uz obrazlozenje “Nemojte da dozvolite da Srbija propadne dolaskom Aleksandra Vucica na vlast”.

Comments are closed.

Exit mobile version