Novi Pazar – Predsednik “Aktivne Srbije” Dušan Janjić stranke koja je sa Zukorlićevom BDZS potpisala koalicioni sporazum do juče je za svog partnera govorio da je on militant a šetnju mladića u zelenim uniformama do novopazarskog naselja Hadžet koju je organizovao Zukorlić nazvao je “uvodom u novu eskalaciju sukoba u Sandžaku”

Janjić je tada u izjavi za agenciju “Beta” ocenio da je manifestacija u Novom Pazaru “najava postojanja nečega što se može nazvati civilna garda” jer su uniforme koje su tokom šetnje nosili mladići “potpuno iste uniforme muslimanske milicije iz Drugog svetskog rata”.

– To dobijate u momentu kada se u Bosni i Hercegovini i na Kosovu hapse oni koji regrutuju ljude za borbu u Iraku – kazao je Janjić i dodao da se boji da će ova situacija izmaći kontroli.

1 KOMENTAR

  1. Izvinite molim Vas, a sta je govorio Vucic za Rasima ili Rasim za Vucxica 2008 kada je Rasim podrzavao Tadica. Kumio je Rasim i molio sve gradjane da glasaju za DS, uz obrazlozenje “Nemojte da dozvolite da Srbija propadne dolaskom Aleksandra Vucica na vlast”.

Comments are closed.