Zukorlič se preko Feha Biševca obračunava sa vrhom države

Nakon što je u kriminalnoj opštini Prijepolje u kojoj okosnicu vlasti čini stranka Muamera Zukorlića čiji stranački funkcioneri su umešani u korupcijsko – kriminalne radnje i pljačkanje javnih ustanova i preduzeća i jasne poruke države da če sprečiti korupciju i kriminal u ovoj opštini Muamer Zukorlić je direktno preko osobe „FEXO“ počeo obračun sa Aleksandrom Vučićem predsednikom Republike Srbije.

Naime, Feho Biševac koji je dugogodišnji saradnik državne bezbednosti kodnog imena „FEXO“ dobio je direktnu direktivu Muamera Zukorlića da krene u ofanzivni napad na Aleksandra Vučića. Postupajući po toj direktivi „FEXO“ je na društvenim mrežama preuzeo da koordinira timom aktivista stranke Muamera Zukorlića i sprovodi napad na predsednika Republike Srbije.

Kako navodi naš izvor iz stranke Muamera Zukorlića dogovoreno je da „FEXO“ vodi aktivnu kampanju na društvenim mrežama, blati članove Vlade, a posebno predsednika Aleksandra Vučića.

Muamer Zukorlić je ovu odluku doneo nakon odlučne reakcije državnih organa u sprečavanju korupcije i kriminalnih radnji u Prijepolju. Zukorlić je mislio da državni organi neće reagovati na korupciju i kriminal njegovih stranačkih funkcionera u Prijepolju. Zukorlić je svestan straha koji ima i činjenice da se kriminalno klupko njegovih funkcionera odmotava, pa je angažovao Feha Biševca, političkog klovna za obračun sa držanim vrhom.

Kako je istraživački tim našeg sajta i ranije pisao Feho Biševac je dugogodišnji saradnik državne bezbednosti, trenutno je novinar – istraživač na Univerzitetu Mumera Zukorlića i počasni član Srpske radikalne stranke, ratnog zločinca Vojislava Šešelja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO