Značajna sredstva za bolnicu u Priboju

Priboj – Opšta bolnica u Priboju ovih dana dobila je značajna sredstva od ministasrtva zdravlja za sanaciju porodiljske sale i dotrajalih mokrih čvorova. U tamošnju bolnicu stigla su I značajna sredstva za rad, donacija dr Zage Popadić i humanitarne organizacije Stara Raška. Dr Toskić kaže da se neće stati na tome, te da će ta zdravstvena ustanova sledećih meseci u potpunosti promeniti svoj izgled I podići kvalitet zdravstvenih usluga.

U Priboju je započet projekat renoviranja Opšte bolnice koji finansira Ministarstvo zdravlja. Na ovaj način je, prema rečima direktora bolnice dr Jasminka Toskića počela i realizacija ambicioznih planova menadžemnta te zdravstvene ustanove.

Toskić je izrazio uverenje da će radovi teći planiranom dinamikom.

Bolnica Priboj, itiče Toskić, nastavlja dugogodišnju saradnju sa doktorkom Zagom Popadić I humanitarnom organizacijom Stara Raška od koje je bolnica ovih dana dobila određena sredstva za rad.

Nakon što je prva faza radova okončana direktor bolnice u Priboju dr Jasminko Toskić očekuje da se neće stati na ovome I naglašava da će već u aprilu u okviru projekta ‘’Humanost nema naciju’’ stići i ostala, za tu zdravstvenu ustanovu, značajna sredstva za rad.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO