ZNA LI OVAJ ČOVEK ŠTA JE DEMOKRATIJA!? Pogledajte bahatog Lutku kako napada Osmana Ćatića u sred skupštine (video)

Prijepolje – Na trećem nastavku dvadesete sednice lokalnog parlamenta u Prijepolju danas je došlo do fizičkog obračuna dva odbornika Sandžačke demokratske partije i Demokratske partije Sandžaka.

Tokom diskusije o pravilniku o radu Direkcije za izgradnju Prijepolja šef odborničke grupe Sandžačke demokratske partije Osman Ćatić napadnut je za govornicom od strane odbornika Demokratske partije Sandžaka Bahrije Beganovića .

Ćatić u izjavi za ZOOMUE kaže da je napadnut kada je replicirao Beganoviću,koji je u svom izlaganju optužio Ćatića za navodne malverzacije sa Direkcijom za izgradnju preko firme Alfatrans koju ovaj ima sa svojim bratom.

“Izneo je neistine ,a posle moje replike me je napao tako što je gurnuo govornicu na mene,udario je i pokidao mi dugmad na sakou.Beganović već sedam godina stalno pravi incidente u lokalnom parlamentu i za to je i odgovarao”,kaže Ćatić .

Odbornik Beganović u izjavi našem portalu tvrdi da nije pomenuo Ćatića u svom obraćanju.

“Ja sam govorio o firmi Alfatrans.Predsednik Skupštine je dozvolio protivno pravilniku Ćatiću repliku u kojoj je on mene počeo da vređa i ja sam pokušao da ga prekinem”,kaže Beganović.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO