Naslovna Sport Živnulo je i kraj leve obale Jošanice

Živnulo je i kraj leve obale Jošanice

nebojsa uskeŽivnulo je i kraj leve obale Jošanice, jer su (ne) očekivano Pazarci veoma rano krenuli da hvataju zalet za predstojeće prvenstvo, a prvom okupljanju su prisustvovali uglavnom mlađi igrači, od kojih je većina činila okosnicu tima, koji je uspeo da se domogne Omladinske lige Srbije.

Trener Nebojša Vučićević ističe da je moralo da se pre krene sa radom, jer, kako kaže „vremena ima puno, a u stvari ga je veoma malo“.

„Počeli smo ranije na moje instistiranje, čeka nas mnogo posla, pravimo faktički novi tim, čekamo da se konsoliduju i neke stvari unutar kluba. Smatram da ćemo imati dovoljno vremena da se valjano spremimo, jer i sami znate da imamo izuzetno težak raspored u prva četiri kola“, kaže Vučićević za Regionalnu televiziju.

On ističe da se ovu mlađariju i igrače koje će Uprava dovesti ne plaši i da je optimista.

Strateg plavih poseban akcenat daje na supertalentovane klince.

„Počeli smo sa mladim igračima i ja sam neizmerno srećan zbog toga, jer sam ih pratio intenzivno. Pokušaćemo da promenimo praksu što se njih tiče, jer je do sada uglavnom bilo dosta priče o njima, a oni su nestajali negde. No, dok ja budem trener Novog Pazara, sigurno ćemo njih šest, sedam priključiti prvom timu, bez obzira na fudbalere koje budemo angažovali. To javno kažem i obećavam ovdašnjoj javnosti”, rekao je Vučićević.

Plan priprema je do detalja razrađen. Uvodnih nekoliko dana su predviđeni za proveru kvaliteta onih, koji bi želeli da obuku dres ovdašnjeg superligaša.

“Mnogo je njih koji će doći na probu i u čije kvalitete želim da se uverim. Zato ćemo u narednih par dana odigrati, ja mislim dve kontrolne utakmice. Za sada neće biti zvučnih imena, sa puno menadžera sam razgovarao, radi se mahom o mladim fudbalerima, koji su nastupali širom naše II lige. Hoću da sa saradnicima odaberem one koji će nam se kasnije priključiti“, dodaje Vučićević.

On kaže da očekuje i superligaške igrače, a da im mnogi od njih nude svoje usluge.

“Novi Pazar je magnet za svakog, pa čak i meni, jer smatram da je ovo najfudbalskija sredina pored Partizana i Crvene zvezde. Optimista sam bio i kao igrač i sada kao trener i ubeđen sam da ćemo napraviti dobar i kvalitetan tim“, kaže Vučićević.

Exit mobile version