Živković: Povreda je prošlost

Golman Novog Pazara Mladen Živković rekao je danas da je povreda glave koju je doživeo krajem avgusta u utakmici protiv Crvene zvezde prošlost i da želi da što pre zaboravi neprijatne momente i vrati u takmičarsku ekipu.

“Fenomenalno se osećam posle povratka u trenažni proces, pun sam entuzijazma i želje. Srećan sam što se vraćam redovnim obavezama, a nameravam da se napornim radom što pre stavim šefu (Zoranu Govedarici) na raspolaganje”, rekao je Živković.

Živković je u utakmici sedmog kola Super lige Srbije, posle starta napadača crveno-belih Predraga Sikimića, zaradio višestruke prelome nosa, očne jabučice i jagodične kosti.

On je zatim operisan u Kliničkom centru Srbije, a sredinom prošle sedmice odradio je prvi trening posle 37 dana.

“Još uvek ne radim sa 100 odsto kapaciteta, što je i normalno. Uslovno, imao sam dugu pauzu i biće mi potrebno neko vreme da se fizički spremim i da kroz rad sa trenerom golmana (Seadom Gluhavičaninom) vratim osećaj”, naveo je Živković.

Posle njegove povrede, Novi Pazar je angažovao čuvara mreže Bojana Zogovića, a za mesto između stativa konkuriše i Zlatko Zečević.

“Zogović je odličan, drago mi je da je uspešno startovao u Pazaru i želim mu sve najbolje u nastavku. Retkost je i veliko blago da klub ima tri iskusna superligaška golmana, ali zdrava konkurencija podiže kvalitet svakog pojedinca”, zaključio je Živković.

Mladen Živković je početkom 2015. godine iz beogradskog Sinđelića stigao u Novi Pazar, čiju je mrežu branio na 26 utakmica.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO