ZGROZILA JAVNOST! Karleuša sve Pazarce stavila u isti koš! Kokoško, nisu svi pazarci isti ne potcenjuj nas!

Novi Pazar – Naime, kako je „Alo!” pisao, Pazarci su se pobunili zbog nastupa Jelene Karleuše, ističući da ona „promoviše razvrat i skida muškarce“. Ona je na te prozivke pred koncert istakla da će dokazati da je „i te kako dobrodošla” u Novom Pazaru, a jutro nakon nastupa ponosno je to istakla na društvenim mrežama pisanja su beogradskih medija.

Sandžakhaber, apeluje na Karleušu, da demantuje to što su mediji preneli u protivnom joj poručujemo:

Iako su Pazarci došli na njen koncert, mediji su preneli da je Karleuša onu stvar dala svim Pazarcima.

Uvažena, Karleuša, Pazarci su esnafska gospoda, Vi ste, svi znamo, bivša pećanska snaha (mi pećance, ne sve ali neke mnogo poštujemo), nama je to dobro poznato i mi Vas poštujemo, ali, preterano je tu stvar nuditi svima nama, mi nismo za to, to nudite onim vašim i ovima koji su napadali Vas zbog toga da bi se dodvorili nekome (svi mi znamo kome).

Predlažemo Vam, da, ako ste toliki borac za pravdu, tužite medije koji su krivo preneli vašu izjavu i time povredili sve stanovnike ovoga grada a tim novcem pomognete siromašne ovoga kraja kojih ima mnogo i dokažete da ste beogradska gospoda, koju, takodje poštujemo.

Draga Karleuša, Vi koja nama dajete onu stvar ostavite za sebe, a nama iskažite poštovanje, ili, makar, ograničite vaše postove na Zukorlića i njemu bliske saradnike, ili tužite medije koji su rekli da ste pazarcima ponudili onu stvar.

Redakcija Sandžakhabera.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO