Naslovna Vijesti Žestoka tuča nakon čarke u saobraćaju

Žestoka tuča nakon čarke u saobraćaju

Kako su se jedva razminuli, dobacili su nešto jedan drugom, a onda su izašli iz auta i započeli tuču. Inspektori su saslušali Pajovića i Škrijelja

Podgoričanin Predrag Pajović (24) povrijeđen je juče oko podne u tuči ispred marketa Laković na Koniku. Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Pajovića je povrijedio sugrađanin Haris Škrijelj.

Pajović je zbog povreda glave prevezen u Urgentni centar, gdje mu je ukazana pomoć. Do tuče je došlo nakon čarke u saobraćaju.Pajović je upravljao “go l fo m ”, kada je iz suprotnog pravca “mercedesom” naišao Škrijelj.

Kako su se jedva razminuli, dobacili su nešto jedan drugom, a onda su izašli iz auta i započeli tuču. Inspektori su saslušali Pajovića i Škrijelja.

Pajović je policiji rekao da ga je Škrijelj udarao drškom pištolj a po glavi, dok je Škrijelj tvrdio da pištolja nije ni bilo.

Škrijelj je kazao inspektorima da su povrede na glavi Pajovića nastale od ručnog sata. Zbog informacije o pištolju policija je Škrijelju juče pretresla automobil i kuću, ali oružje nije nađeno.

Exit mobile version