Zenga preuzima reprezentaciju Srbije!?

Nekadašnji golman reprezentacije Italije i bivši trener Crvene zvezde Valter Zenga u sredu je obelodanio javnosti vest da se nalazi u pregovorima sa FSS oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Pravo ni od kuda fudbalskim nebom Srbije večeras je odjeknula izjava italijanskog trenera Valtera Zenge koji je priznao da se nalazi u procesu pregovora oko preuzimanja reprezentacije Srbije!

“Pregovaram sa Fudbalskim savezom Srbije. Veoma volim tu zemlju i biće to sjajna šansa za mene. Ostalo je da procenim neke stvari, jer imam i neke ponude iz Turske”, rekao je Zenga, preneli su italijanski mediji.

Bivši golman italijanske reprezentacije u karijeri je, između ostalih klubova, trenirao Dinamo, Steauu i Nacional iz Bukurešta, Crvenu zvezdu, Kataniju i Palermo.

Zenga je crveno-bele predvodio sa klupe u sezoni 2005/06. kada je klub iz Ljutice Bogdana osvojio titulu šampiona i Kup Srbije.

Ukoliko su Zengine tvrdnje tačne, a nema razloga da se veruje u suprotno, od večeras je postalo jasno koji je razlog za odugovlačenje po pitanju imenovanja novog selektora selekcije Srbije.

Sandzakhaber / Izvor: Sportske

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO