ŽELJKO JOKSIMOVIĆ: POMOZIMO OPREMANJE BOLNICE U TUTINU

556

Želim da uradimo nešto dobro za Tutin, da poboljšamo uslove u kojima se leče deca, da prikupimo sredstva za nabavku potrebne medicinske opreme i za opremanje Opšte bolnice u Tutinu. Cilj nam je da učinimo svi jedno dobro delo i pomognemo našoj deci. Tim rečima je Željko Joksimović započeo razgovor, uoči njegovog humanitarnog koncerta na Gradskom stadionu u Tutinu 12. septembra koji počinje od 20 časova.

Čim sam čuo da je građanima Tutina neophodna pomoć oko opremanja Opšte bolnice, nisam se dvoumio da prihvatim poziv i da dođem da održim koncert. To je najmanje što mogu da učinim. Nadam se da će se veliki broj ljudi odazvati i da ćemo skupiti značajna sredstva kojom će moći da se obezbede sve ono što je planirano” rekao je Joksimović.

Joksimović se uvek trudi da pomogne i neretko učestvuje na humanitarnim koncertima.
“Muzika uvek spaja ljude, pronalazi ono najlepše u njima, a uveren sam da će tako biti i ovog puta. Voleo bih da nas se što više okupi na stadionu, jer svako ko kupi ulaznicu daće svoj doprinos da nekom bude bolje, i da neko dobije veće šanse za izlečenje i zdraviji život.” istakao je Željko.
U repertoaru će se naći pesme sa poslednjeg Željkovog albuma, ali i stariji hitovi koje publika i dalje jako voli.
“Pevaćemo pesme kao što su Nerado, Nisam te zbog lepote voleo, Devojka sa polja zelenih, Ludak kao ja, Zvezda, Olovni vojnik, Isto je, ali i mnoge stare hitove. Bend i ja ćemo se potruditi da svi uživamo to veče, ali je daleko važnije, kao što sam i rekao, da ispunimo cilj i pomognemo Opštoj bolnici u Tutinu.”
Veliku podršku koncertu Željka Joksimovića daje i Fondacija Opštine Tutin, na čelu sa glavnim operativcem i koordinatorom Amelom Mujevićem. Prema njegovim rečima, projekat obuhvata izgradnju dijagnostičkog centra od 200 kvadratnih metara u sklopu postojećeg objekta, nabavku mamografa, skenera, elektromagnetne rezonance, opremanje koronarne jedinice i nadogradnja i opremanje hirurške sale.
“U vašim srcima je nečiji novi početak. Dođite svi na koncert 12. septembra i pomozite da građani Tutina u svom gradu imaju sve što im je potrebno za lečenje. Potrebna nam je vaša pomoć”, istakao je Mujević.