Naslovna Featured Istaknuto Zbog radova alternativnim putnim pravcima

Zbog radova alternativnim putnim pravcima

zbog-radova-alternativnim-putnim-pravcima

Zbog radova na rekosntrukciji državnog puta Dojeviće – Bregovi, deonica Pazarište – Tutin i poddeonica: Crkvine – Tutin u dužini od skoro 10 i po kilometara biće zatvorene za saobraćaj – obaveštavaju iz građevinske firme Tašjapi. Obustava će trajati od ponedeljka, 14. Decembra tekuće godine do 1.11.2021. godine, odnosno na poddeonici do 1. agusta naredne godine, a saobraćaj će se odvijati alternativnim putnim pravcima.

Zbog nepovoljne konfiguracije terena i radova na rekonstrukciji punog profila neophodna je potpuna obustava saobraćaja na državnom putu II A reda, obaveštavaju iz građevinskog preduzeća Tašjapi. U skladu sa Projektom saobraćajne signalizacije za vreme izvođenja radova deonica će biti obeležena i zatvorena sa čeone strane u oba smera uz pomoć privremene saobraćajne signalizacije i fizičkih prepreka

Daljinski, tranzitni i teški saobraćaj će se i dalje odvijati preko alternativnih pravaca državnih puteva, u oba smera, uz pomoć putokazne saobraćajne signalizacije za ”OBILAZAK” i to:

DP 203 Pazarište – Dojeviće 3.4km (od raskrsnice Sopoćani – Tutin – Novi Pazar do raskrsnice Sjenica – Pazarište –Novi Pazar)

DP 29 Dojeviće – N. Pazar 7.3km (od raskrsnice Sjenica – Pazarište –Novi Pazar do raskrsnice ul.Dimitrija Tucovića – Raška – Novi Pazar)

DP 22 N.Pazar – Bregovi 40.5km (od raskrsnice ul.Dimitrija Tucovića – Raška – Novi Pazar, preko raskrsnice Brđani – Novi Pazar – Ribariće i raskrsnice Ribariće do raskrsnice Tutin – granica sa Crnom Gorom – Novi Pazar)

DP 203 Bregovi – Tutin 8.7km (od raskrsnice Tutin – granica sa Crnom Gorom – Novi Pazar do raskrsnice Tutin – Pazarište)

Iz građevinskog preduzeća Tašjapi obaveštavaju da će se lokalni saobraćaj odvijati lokalnim putevima, a da će za meštane biti organizovana povremena propuštanja u toku dnevnog dela dana, u skladu sa dinamikom radova, dok će noću važiti potpuna obustava saobraćaja za sve učesnike.

S.Lj.

Exit mobile version