ZBOG OVOG TEKSTA JE TRENER NASILNIK NAPAO NOVINARA KORAĆA! Kolašincima propao posao KRIVI IM NOVINARI! Uprava kluba im dozvolila da vedre i oblače – čak i privatne škole drže i vode omladinski pogon!

Novi Pazar – Skandalozni napad na novinara Redžepa Koraća iz Novog Pazara od strane braće Kolašinac koja su se toliko osmelila i umislila da su na vrhuncu moći da mogu da tuku i napadaju novinare i uređuju medije što je nezapamćeno u Novom Pazaru.

Naime, novinar portala Indeksonline, Redžep Korać kojeg ceo grad odlično poznaje i za kojeg nema ko jednu ružnu reč da kaže, objavio je tekst o novoj školi fudbala što je zasmetalo braći Kolašinac pa su ga danas prvo verbalno a zatim i fizički napali a sve zbog teksta koji je napisao.

Sandžakhaber je istraživao i saznao da su braća Kolašinac preko posebnih dozvola od strane uprave kluba bukvalno sve preuzela u svoje ruke tako je Peco postao pomoćni trener a i treber mladog pogona a čak ima i privatnu školu fudbala, što je direktan sukob interesa i kriminal.

Korać je napadnut na pravdi Boga a evo teksta koji je objavio na portalu Indeksonline zbog kojeg su se braća Kolašinac brutalno obrušila na njega jer im smeta konkurencija.

NOVI PAZAR: Akademija fudbala Spark ponovo u pogonu

Kome i zbog čega smeta ovaj tekst presudite sami jer ovde niko nije pomenuo porodični biznis Kolašinaca, ali, očigledno da se boje konkurencije kojoj ne mogu ništa pa zbog toga napadaju novinare koji savesno i odgovorno rade svoj posao.

Kako Sandžakhaber saznaje, ceo slučaj je prijavljen policiji a reagovaće i tužilaštvo u Novom Pazaru.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO