Naslovna Featured Istaknuto Završni radovi na rekreacionom centru VIDEO

Završni radovi na rekreacionom centru VIDEO

„Gradska uprva čini sve da sportistima i rekrativcima stvori što bolje uslove za bavljenje sportom“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihad Biševac, koji je sa saradnicima obišao asfaltiranje staza na sportsko rekretivnom centru. Novim izgledom tog dela grada oduševljeni su i građani sa kojima smo danas razgovarali.

Postavljen je i drugi sloj asfalta na pešačkim stazama na sportsko rekerativnom centru. Ovo omiljeno mesto mnogih građana Novog Pazara i pre kraja radova izgleda lepše. Građani sa kojima smo danas razgovarali kažu da su zadovoljni uslovima te se radujuju radovima na rekonstrukciji, koji čine  ovo mesto još prijatnije za odmor i rekreaciju građana.

U okviru projekta potpune rekonstrukcije sposrtsko rekerativnog centra  izgrađena je kišna kanalizacija, sređeni brojni sportski tereni, nove teretane na otvorenom, ali i stari asfalt na pešačkim stazama zamenjen novim. Iz SSU Pendik navode da će u okviru ovih sveobuhvatnih radova na Rekreacionom centru biti zasađena i raznovrsna stabla, koja pogoduju rekreaciji ali predstavljaju i pluća tog dela grada.

“Sledeće nedelje će biti raspisan tender za nabavku sistema za navodnjavanje, a u planu je da se nakon toga posadi i još 160 raznovrsnih stabala”, rekao je Pljakić.

Asfalaterske radove obišli su i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima. On je rekao da je Novi Pazar grad sporta, te da zaslužuje brojna ulaganja u sposrtku infrastrukturu.

Pomoćnik gradonačelnika Nihad Hasanović kaže da građevinska sezona ne jenjava, te da novopazarski putari rade na brojnim lokacijama u gradu.  Uporedo se radi na zameni podzemnih instalacaija, koju izvode radnici novopazarskog Vodovoda.

Exit mobile version