Zavoda za javno zdravlje u proteklom periodu obezbjedio opremu, pa onda iz sopstvenih sredstava kupio i automobil! DIREKTOR OVE USTANOVE ,ŠEFADIL SPAHIĆ, NAJAVIO I NIZ NOVIH ULAGANJA U NAREDNOM PERIODU !!

Pored neophodne opreme koju je novopazarski Zavod za javno zdravlje u toku ove godine nabavio za nesmetano funkcionisanje mikrobiološke laboratorije,ova zdravstvena ustanova nabavila je i terensko vozolo koje je takođe bilo neophodno.
Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru osnovan je prije tri godine i za pomenuti period uspio je da funkcioniše dosta dobro sa opremom koju je imao a svojim zalaganjem uprava ove zdravstvene ustanove u saradnji sa nadležnim ministarstvom pa i lokalnom samoupravom uspjela je da obezbjedi još neophodnih aparata i opreme savremenog tipa i kupi jedno terensko vozilom, i to iz sopstvenog budžeta, koje je zaista bilo neophodno.
Direktor ove zdravstvene ustanove,dr Šefadil Spahić najavio je i niz novih ulaganja u narednom periodu kako bi Zavod mogao da odgovori svim zahtevima pacijenata .

Uskoro detaljan interviju sa direktorom ovom uspješne zdrastvene ustanove.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO