Naslovna Sandžak Novi Pazar Zatrić: Favoriti smo u polufinalu plej-ofa

Zatrić: Favoriti smo u polufinalu plej-ofa

Kapiten Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je da je njegova ekipa favorit protiv Spartaka iz Ljiga u četvrtfinalnim utakmicama plej-ofa Superlige.

Sve je na našoj strani. Imamo prednost domaćeg terena, znamo da igramo protiv njih, a siguran sam da motiva neće nedostajati. Ako budemo maksimalno koncentrisani, ostvarićemo povoljan rezultat”, rekao je Zatrić.
Prva četvrtfinalna utakmica izmedju Novog Pazara i Spartaka igraće se u četvrtak od 18 časova u novopazarskoj dvorani Pendik.

Pazarci su ligaško takmičenje okončali kao trećeplasirani sa 12 pobeda i šest poraza, dok je sastav iz Ljiga bio šesti sa skorom 8/10.

“Umeju da budu nezgodni na svom terenu, u školskoj dvorani na koju su navikli. Imali su dosta kadrovskih problema u skorije vreme, u poslednjim kolima tražili su novu igru i postavu. Pobedili su Partizan sa 3:0, što govori da su na dobrom putu”, ocenio je Zatrić.

Na startu doigravanja za prvaka države, osim Novog Pazara i Spartaka, sastaće se još Crvena zvezda – Radnički, Vojvodina – Ribnica i Niš – Partizan.

Četvrtfinalne serije igraće se na dve pobede.

Revanši su zakazani za 20. mart, dok su eventualne “majstorice” na programu tri dana kasnije na terenima bolje plasiranih ekipa.

izvor: B92

Exit mobile version