Naslovna Vijesti Hronika Zašto tuzilastvo ćuti?

Zašto tuzilastvo ćuti?

Na dan posete predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića Novom Pazar uhapšen je samozvani aktivista Irfan Cale Ugljanin. Tom prilikom je kod njega pronađen pistolj marke “Glock”, zbog kojeg je Ugljaninu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Prema našim saznanjima, koja su nam potvrđena iz PU Novi Pazar, pištolj marke “Glock” koji je tog dana pronađen kod Ugljanina je vlasništvo Bekira Sebečevca, koji je radnik Gradske uprave zadužen za poslove bezbednosti.

Kako naš portal saznaje, Sebečevac je ranije prijavio da mu je pištolj ukraden, za šta postoji službena beleška u Policijskoj upravi.

Postavlja se pitanje, kako se ovaj pištolj našao kod Ugljanina? Ko je pištolj ukrao od Sebečevca i dao Ugljaninu? Kako je Ugljanin nesmetano nosio ovaj pištolj već duže vreme (neko je njemu isti dao i rekao da se ne brine jer će biti zaštićen)?

Na sva ova pitanja nadležni u tužilaštvu ne daju nikakvr odgovore, dok su u nekim predmetima ti isti jako brzi. Javnost želi da zna odgovore na ova pitanja.

Predsednik Republike Srbije treba da zna ko je pokušao da ugrozi njegovu bezbednost preko ovog samozvanog građanskog aktiviste.

Exit mobile version