Naslovna Sandžak Novi Pazar Zaseda Skupština Novog Pazara

Zaseda Skupština Novog Pazara

zaseda-skupstina-novog-pazara

Sednica Skupstine Novog Pazara počela je oko 10h, a odbornici će raspravljati o 17 tačaka.

Na dnevnom redu je imenovanje direktora nekoliko javnih preduzeća, kao i odluka o davanju u zakup prostorija koje koriste Apotekarske ustanove.

Diplomirani poslovni menadžer Dženan Palamar biće izabran za vršioca dužnosti direktora Kulturnog centra, umesto Huseina Memića, koji je odnedavno na poziciji ministra turizma i omladine.

Za vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Gradska toplana“ predložen je diplomirani ekonomista Nemanja Mančić, koji i do sada bio na toj funkciji, a u JKP „Vodovod i kanalizacija“ diplomirani ekonomista Gradimir Nedeljković.

Odbornici će odlučivati i o predlogu da poslovne prostorije u javnoj svojini Grada Novog Pazara koje koristi Apotekarska ustanova Novi Pazar, osim poslovnog prostora koji nastavljaju da koriste za obavljanje svoje delatnosti, daju u zakup putem oglasa za prikupljanje pismenih ponuda.

U predlogu odluke se navodi da će prostorije biti date u zakup za obavljanje apotekarske delatnosti, a da će se na pet godina raditi revizija ugovora sa zakupoprimcem u odnosu na visinu naknade tržišne vrednosti zakupnine za taj period.

Zakupac će biti u obavezi da zasnuje radni odnos sa određenim brojem zaposlenih u Apotekarskoj ustavnovi Novi Pazar, kao da preuzme ukupne obaveze i potraživanja sa stanjem na dan zaključivanja ugovora o zakupu.

Odbornici će odlučivati o izmenama dosadašnjih odluka o komulnom uređenju, kao i pribavljanju, raspolaganju i upravljanju stvarima u javnoj svojini grada.

Za zamenika člana Izborne komisije grada Novog Pazara umesto ministra Memića, biće imenovan ekonimista Aladin Brunčević.

The post Zaseda Skupština Novog Pazara appeared first on IndeksOnline.rs.

Exit mobile version