Zaokret:Tole Karadžić se uplašio posle Ljajićevog odgovora “samo sam predložio Ljajiću…”

Novi Pazar – Beograd – Fudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je da predsednik te organizacijeTomislav Karadžić ima pravo da savetuje, predlaže i interveniše kako bi se došlo do pravih rešenja u Zajednici superligaša.

“Statutarno pravo predsednika Saveza jeste da savetuje, predlaže i eventualno interveniše u cilju donošenja pravih rešenja u fudbalskoj organizaciji. Dakle, to nije lobiranje, već je to rad za kreiranje svih preduslova koji bi kompletan srpski fudbal učinili boljim”, saopštio je FSS.

Takođe se navodi da su rukovodstvo FSS i Karadžić razgovarali sa većinom čelnika klubova i da je namera bila da se “provere ideje i postojeći predlozi”, u cilju usaglašavanja stavova pre samog zasedanja.

“Tačno je i da smo kontaktirali određene ljude koji su bliski sa pojedinim klubovima, a koji bi svojim uticajem pomogli u rešavanju postojećih problema. U tom cilju razgovarali smo i sa gospodinom Rasimom Ljajićem, koji najvećim delom brine o dobrom funkcionisanju fudbalskog kluba Novi Pazar”, dodaje se.

FSS je naveo da to nikada ne bi objavio, ali da je tačno da je razgovarano sa Ljajićem, kao i da u toj organizaciji misle da je ta odluka ispravna.

“Ukoliko donošenje takve odluke nije bila greška rukovodstva FSS, ne vidimo zašto bismo napravili grešku ako pozovemo rukovodstvo tog kluba da pomogne u rešavanju jednog problema koji je ometao normalno funkcionisanje Zajednice”, dodaje se u saopštenju.

Podsetimo Rasim Ljajić danas je obelodanio da ga je Tomislav Karadžić ucenjivao 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO