Naslovna Sandžak Novi Pazar Zadovoljstvo mještana Svojbor

Zadovoljstvo mještana Svojbor

U novopazarskom naselju Svojbor u toku su radovi na pripremi ulice za asfalt u dužini od preko 200 metara. Radnici su danas nivelisali šahte, a mještani tog dijela grada srećni su što će put ispred njihovih kuća dobiti sasvim drugačiji izgled, a oni normalne uslove za život.
Infrastrukturnom uređenju ulice raduju se brojni mještani naselja Svojbor, koji su stalno na terenu sa angažovanim radnicima da im pomognu oko radova, ali i da ih ugoste. Ovi radovi za njih znače bolji život bez blata i prašine. Zadovoljstvo mještana i osmjeh na njihovom licu najbolji je dokaz da se radi za dobrobit građana u mnogim dijelovima grada.
Asfaltu se raduju i najmlađi, koji će lakše dolaziti do škola.
Ovde se izvode pripremni radovi za postavljanje asflata u dužini od preko 200 metara, a radnici preduzeća “Novi Pazar-put” danas su nivelisali šahte, te se očekuje da će asfalt uskoro biti postavljen.
Radovi su privedeni kraju i u Hercegovačkoj ulici, naselju Prlo koje gravitira prema Varevu i Barakovcima, čije se asfaltiranje planira za vikend i biće idealan poklon mještanima uoči bajramskih praznika

Exit mobile version