ZABORAVIO ŠTA JE JUČE REKAO! Muratoviceve role na sednici Skupstine “BKZ BOJKOTOVALA POPIS, NISMO MI”

Novi Pazar – Odbornik u Skupštini Novog Pazara Admir Muratović usplahireno je demantovao da je Bošnjačka demokratska zajednica Sandžaka bojkotovala popis stanovništva iz 2011. Godine, čime je izazvao lavinu smeha prisutnih u sali.

Obrazloženje za tvrdnju:“ Popis je bojkotovala Bošnjačka kulturna zajednica“.

Muratovićeve tvrdnje sa primesama komedije mogle bi biti prihvaćene zdravo za gotovo da građani ne pamte kako je nastala Bošnjačka demokratska zajednica, rođena upravo iz kadrovske strukture BKZ.

Upravo je Muratović 2014.godine biran na funkciju predsednika BKZ, a istu obavlja i danas, rame uz rame sa svojim BDZS kolegama koji u okviru BKZ imaju različite funkcije.

Muratovićev kompleksan problem da zapamti na koliko je funkcija raspoređen stvara konfuziju i navodi ga da na zasedanju uzvišenog doma, Skupštine grada iznosi tvrdnje svojstrvene najvećim komedijašima.

Bojkot popisa stanovništva , na koji su pozivale fantomske institucije i organizacije bliske Muameru Zukorliću, Novom Pazaru nije doneo ništa dobro, već je naprotiv naneo direktnu šptetu građanima na svim poljima, od zdravstvenih usluga, preko socijalne zaštite do zapošljavanja i formiranja instutucija.

POZIV NA BOJKOT BLIC

POZIV NA BOJKOT KURIR

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO