ZABORAVIO AĆIFA ČIM SE DOGRABIO BEOGRADA! Pogledajte šta je nekada a šta sad Zukorlić priča o Aćif efendiji! VIDEO

Novi Pazar – Beograd – Na interentu se pojavio snimak pod nazivom “Kako je Muamer Zukorlić protekfirio sam sebe”, koji jasno pokazuje promenu retorike predsednika Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića, nastalu od ulaska u republički parlament. Pre samo nekoliko godina u Novom Pazaru za Zukorlića je Aćif efendija bio heroj, koji je Novi Pazar odbranio od četnika, a u Beogradu se odriče njega.

“Nije tačno da branim lik  i delo Aćifa efendije, to je radio Sulejman Ugljanin, on je otkrio ploču Aćif efendiji i to dok je bio ministar”, branio se Zukorlić u emisiji “Posle ručka” na TV Happy.

Dok je ranije na skupu Islmske zajednice, tada kao muftija govorio.

“Za nas je Aćif efendija heroj, koji je odbranio Novi Pazar od četnika, da nije bilo njega u Novom Pazaru bi bilo muslimana kao u Priboju i Prijepolju”, rekao je Zukrolić pre samo nekoliko godina na gradskom trgu u Novom Pazaru.

Za samo nekoliko godina, Zukorlić se odriče ovog heroja, kako ga je nazivao i to zarad političkih poena srpskog naroda u Beogradu.

“Oni koji se odriču Aćif efendije, oni sa nama nemaju ništa, oni su se odreklii naše vere, odrekli  naše kulture, naše nacije I tradicije  ja o njima ne želim da govorim nista u ovoj mubarek noći”, kazao je Zukorlić tada u Novom Pazaru pre nekoliko godina, ne planirajući da se jednog dana kandiduje za lokalne izbore u Beogradu i sam se odrekne Aćif efendije.

Postavlja se pitanje da li je isti čovek Muamer Zukorlić u Novom Pazaru i u Beogradu i kojem čoveku da verujemo, kaže se na kraju snimka koji je hit na internetu pod nazivom “Kako je Muamer Zukorlić protekfirio sam sebe”.

Zukorlićeva  stranka čiji je on lider doživela debakl na nivou statističke greške na beogradskim izborima. Sudeći prema takvom izbornom rezultatu Zukorliću nije pomogla ni promena imena stranke, a ni odricanje lika I dela Aćifa efendije,da bi bio prihvaćen kod Beograđana.

Poslušajte šta Muamer Zukorlić kaže o Aćif ef. u Novom Pazaru, a šta kaže o istom čoveku u Beogradu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO