ZA NE POVEROVATI !!! Mourinho zaposlio čistača ulica u Realu !!!

Mourinho

U poslednje vreme je bilo malo ovako lepih priča kada je fudbal u pitanju, a ovu nam je poklonio “Specijalni”, Žoze Murinjo.
Veoma neobična priča dolazi iz Madrida sa Portugalcem u glavnoj ulozi. On je jednom čistaču ulica koji je iz Meksika došao u Španiju, dao posao iz snova i zaposlio ga u klubu!

41-jednogodišnji Abel Rodrigez, potrošio je poslednje i teško zarađene pare, kako bi došao da gleda El Klasiko u februaru. Bez novca za prenoćište ili hranu, u glavnom gradu Španije održavalo ga je samo iščekivanje za najvećim fudbalskim spektaklom u toj zemlji.

Po dolasku u Madrid, otišao je odmah na stadion i čekao da počne trening Real Madrida.

“Bilo je pravo čudo što sam ga video! Sedeo je na ulici blizu stadiona kada sam prolazio kolima.” – ispričao je Murinjo.

“Zaustavi kola! Ovo je onaj iz Los Anđelesa.” – uzviknuo je Murnjo pomoćniku koji je vozio.

“Amigo! Šta radiš ovde?”

– “Došao sam vas da gledam!” – odgovorio je Rodrigez.

“Ali nema više karata, sve je prodato. Gde si odseo?”

-“Nisam još razmišljao o tome” -skromno je odgovorio Rodrigez -“Probaću da dođem do karte, da odgledam vašu utakmicu, pa ću da se vratim kući…”

Nakon toga, Žoze Murinjo mu je platio smeštaj u hotelu. Ali to nije bilo sve.U noći uoči derbija, on mu je dao ponudu o kakvoj nije ni sanjao.

Predložio mu je da radi u osoblju kluba i bude već na raspolaganju za narednu utakmicu.

“Nema šanse! Ne ideš kući. Uskoro igarmo utakmice Lige Šampiona i ti ćeš biti deo toga.” – nakon čega je Rodrigez zaplakao od sreće…

“Ideš sa nama za Mančester”. – nastavio je Žoze. Abel Rodrigez je, razumljivo iznenađen, sa velikim oduševljenjem prihvatio njegovu ponudu.

Nedugo zatim, Rodrigez je od glave do pete obučen u Realovoj uniformi bio zadužen za dresove tima u svlačionicama Old Traforda.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO