Naslovna Sport Vukotić pred Zlatibor: Uz pomoć navijača do trijumfa nad najboljim timom u...

Vukotić pred Zlatibor: Uz pomoć navijača do trijumfa nad najboljim timom u KLS (sreda, 18.00)

vukotic-pred-zlatibor:-uz-pomoc-navijaca-do-trijumfa-nad-najboljim-timom-u-kls-(sreda,-18.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Ivica Vukotić rekao je danas da njegova ekipa može i mora da ide na pobedu protiv čajetinskog Zlatibora, u zaostalom meču 10. kola Košarkaške lige Srbije (KLS).

“Zlatibor je sigurno najkvalitetniji tim u KLS, koji je samo spletom okolnosti (zbog nacionalnog koeficijenta) ostao bez učešća elitnoj ABA ligi, iako je sastavio ekipu dostojnu regionalne elite. Za trijumf nam je potrebno da nadmašimo trenutne mogućnosti, ali i da dobijemo veliku podršku od naših navijača”, rekao je Vukotić, koji debituje kao prvi trener Novopazaraca.

On je ocenio da je jedan od aduta domaćina umor aktuelnog osvajača ABA 2 lige iz Čajetine, koji je za sedam dana u Sarajevu odigrao tri utakmice u drugoj ABA diviziji.

Pazarci su zahvalili na saradnji beku Tanasiju Simoviću, a još uvek su bez povređenog krila Tarika Brunčevića, ali su spoljnu liniju pojačali Amerikancem Džošuom Nikolasom.

“Pre svega, Nikolas nam donosi širinu u napadu. Mlad je, ali ima veliko iskustvo. Ako završimo administrativne stvari, trebalo bi sutra da zaigra. Tek je stigao iz pančevačkog Tamiša, ali se već na prvom treningu videlo da će nam biti ogromno pojačanje, posebno kako vreme bude odmicalo”, naveo je Vukotić.

Zlatibor je treći u KLS sa osam pobeda i porazom, dok je Novi Pazar na 12. mestu sa skorom 2/7.

Utakmica u Dvorani Sportske akademije Douš zakazana je za sredu od 18 časova.

M. Minić

 

The post Vukotić pred Zlatibor: Uz pomoć navijača do trijumfa nad najboljim timom u KLS (sreda, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version