Naslovna Sport Vukotić pred Zdravlje: Finale svih finala (nedelja, 20.00)

Vukotić pred Zdravlje: Finale svih finala (nedelja, 20.00)

vukotic-pred-zdravlje:-finale-svih-finala-(nedelja,-20.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Ivica Vukotić rekao je danas da je za njegov tim predstojeća utakmica sa leskovačkim Zdravljem finale svih finala.

“Vraćamo se kući posle skoro mesec dana na gostujućim trenima. Uželeli smo se domaćeg parketa. Svi momci su spremni, orni i puni samopouzdanja posle tri velika trijumfa na strani. S pobedom imamo velike šanse da ostanemo u ligi”, rekao je Vukotić.

Uoči 28. kola Košarkaške lige Srbije (KLS), Zdravlje i Novi Pazar su na skoru 9/18. S takvim učinkom trenutno drže 13. i 14. poziciju na tabeli.

“Zdravlje je dobra i homogena ekipa, sa tri Amerikanca. I oni su dobili dva meča u gostima. Četiri ili pet ekipa iz donjeg dela tabele bore se za opstanak, pa stalno moraju da jure pobede”, ocenio je Vukotić.

“Pozivam publiku da dođe i podrži nas u što većem broju. Pred punim tribinama, ne bi trebalo da bude problema”, dodao je on.

U prvom delu sezone, Novi Pazar je u Leskovcu izgubio sa 73:74. Pazarci su tada u finišu promašili pet slobodnih bacanja, što je kaznio Miloš Jović trojkom za pobedu uz zvuk sirene.

Novi Pazar i leskovačko Zdravlje igraju u nedelju od 20 časova u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

The post Vukotić pred Zdravlje: Finale svih finala (nedelja, 20.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version