Vukotić pred Slogu: Pod hitno da prekinemo seriju poraza (subota, 18.00)

Trener košarkaša Novog Pazara Ivica Vukotić rekao je danas, uoči utakmice sa kraljevačkom Slogom, da njegova ekipa pod hitno mora da prekine seriju poraza u Košarkaškoj ligi Srbije (KLS).

“Gori nam pod nogama. Treba nam pobeda za priključak sa timovima iz sredine tabele i mirniju završnicu prvog dela sezone. Pozivam publiku, koja je naš šesti igrač. Prepoznali su da momci daju sve od sebe. Uz njihovu pomoć, možemo do pobede”, rekao je Vukotić.

Uoči 11. kola KLS, Sloga sa šest pobeda i tri poraza ima šesti učinak na tabeli, dok je Novi Pazar na 14. mestu sa skorom 2/8.

Domaćin je hendikepiran neigranjem poslednjeg pojačanja iz SAD Džošue Nikolasa, ali i bolešću i povredama još nekoliko igrača, pa je pitanje koji će sastav Vukotić suprotstaviti Kraljevčanima.

“Pružićemo maksimum. Sloga je jedna od najboljih ekipa u KLS i stižu nam posle nekoliko vrednih pobeda u ABA 2 balonu. Ako odigramo kao protiv Zlatibora, uz neka bolja rešenja u pojedinim segmentima, imaćemo šansu za trijumf”, naveo je Vukotić.

Novi Pazar i Sloga igraju u subotu od 18 časova u Dvorani Sportske akedemije Douš.

M. Minić

The post Vukotić pred Slogu: Pod hitno da prekinemo seriju poraza (subota, 18.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO