Naslovna Sport Vukotić pred Kolubaru LA 2003: Ne interesuju nas krugovi, pobedom do opstanka...

Vukotić pred Kolubaru LA 2003: Ne interesuju nas krugovi, pobedom do opstanka u KLS

vukotic-pred-kolubaru-la-2003:-ne-interesuju-nas-krugovi,-pobedom-do-opstanka-u-kls

Trener košarkaša Novog Pazara Ivica Vukotić rekao je danas da njegov tim neće kalkulisati protiv gostujuće Kolubare LA 2003 iz Lazarevca, u utakmici poslednjeg, 30. kola Košarkaške lige Srbije (KLS).

“Da nam je neko pre mesec dana ponudio ovakvu situaciju, oberučke bismo prihvatili. Ne interesuju nas potencijalni krugovi, u kojima bi mogao da nam odgovara i poraz do devet poena razlike. Želimo da pobedom završimo sezonu i proslavimo opstanak sa našim navijačima. Pozivam ih da nam pomognu, kao što su i do sada”, rekao je Vukotić.

Iz KLS ispadaju dve najslabije ekipe, ali i treća ako čačanski Borac ne obezbedi opstanak u ABA ligi.

Osim Novog Pazara i Kolubare LA 2003, za opstanak u KLS bore se još Sloga iz Kraljeva i leskovačko Zdravlje. Dunav iz Starih Banovaca, koji je poslednji sa osam pobeda i 21 porazom, već je ispao iz elitnog ranga.

Novi Pazar je 13. na tabeli KLS sa 10 pobeda i 11 poraza, dok je Kolubara LA 2003 na pretposlednjem, 15. mestu i ima skor 9/20.

Pazarci su u prvom ovosezonskom međusobnom duelu u Lazarevcu dobili Kolubaru LA 2003 sa 80:73.

“Oni su se dobro pojačali u drugom delu sezone. Doveli su dvojicu Amerikanaca, a posebno se izdvaja Stefon Smit. Smit je njihova prva napadačka opcija. Tu je i Brendon Pen. Opasni su Mladen Grušanović i Dušan Stojičić”, ocenio je Vukotić.

Novi Pazar i Kolubara LA 2003 igraju u subotu od 20 časova u Dvorani Sportske akademije Douš.

M. Minić

The post Vukotić pred Kolubaru LA 2003: Ne interesuju nas krugovi, pobedom do opstanka u KLS appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

Exit mobile version