Pomoćni trener Partizana Branko Vukašinović rekao je da je ta ekipa zasluženo pobedila u Novom Pazaru (4:1), u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije čiji je prekid trajao više od 40 minuta, a usledio je posle nacionalističkog skandiranja navijača beogradskog kluba, koji su potom udaljeni sa tribina.

“Ono što smo videli na terenu mnogo je iznad viđenog na trbinama i zadržao bih se na tim detaljima. Ovo je veoma vruć teren, gde je Partizan pobedio samo jednom u poslednjih sedam utakmica. Zaslužili smo trijumf željom, voljom i htenjem. Imamo svoje ciljeve i nastavljamo dalje”, rekao je Vukašinović.

Prvi asistent u stručnom štabu Novog Pazara Izet Ljajić naveo je da je Partizan potvrdio da trenutno igra najbolji fudbal u Srbiji.

“Znali smo da Partizan posle dužeg vremena igra odlično, sigurno najbolje u elitnom takmičenju. Stručni štab na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem dobro je ukomponovao tim. Spremali smo se koliko smo mogli, tehnički i taktički, ali su crno-beli bili bolji u svim elementima”, ocenio je Ljajić.

M. Minić