Vučićević se uzda i u huk sa tribina

vuievi se uzda i u huk sa tribina.Nebojša- Uške Vučićević je i zvanično promovisan u novog šefa struke kraj Jošanice. Nekadašnja vedeta OFK beograda i Partizana, nije krio zadovoljstvo dolaskom na Gradski stadion, iako je svestan da ga čeka težak zadatak.

 

-Veoma brzo sam se dogovorio sa Upravom kluba o dolasku u najfudbalskiji grad u Srbiji, tako da su obaveze i još veće. Situacija je takva da dosta ekipa strepi za opstanak, ali se nadam da ćemo izvući maksimum od ovih igrača koje imamo. Sledi nam izuzetno važna utakmica protiv Jagodine i pozivam sve navijače dam zdušno pomognu kako bi zabeležili pobedu, rekao je u uvodnoj besedi novi kormilar plavih, Nebojša Vučićević.

Iako su bodovi protiv Jagodinaca u prvom planu, mladi strateg najavljuje ofanzivniju formaciju.

-Sigurno ćemo igrati ofanzivnije,pogotovo na svom terenu, jer gde ćemo uzeti bodove,ako ne kući. Nešto ćemo formacijski promeniti, suprostavićemo se sa dva špica, to će biti neka novina za početak, pa ćemo videti kako to funkcioniše. Bez obzira na kadrovske probleme, tu su ostali. Ekipa je sastavljena od 25-30 fudbalera, tako da kad nekog nema, bez njega se mora i može.

Vučićević smatra da navijači mogu da budu jedan od ključnih faktora, naročito u predstojećem duelu protiv odlične Jagodine.

-Publika je naša prevaga. Pozivam ih da nam pomognu u što većem broju, jer su oni ti, koji „daju krila“ ne samo  igračima, nego svima nama u klubu. Obećavam da ćemo se odužiti maksimalnom borbenošću za svaku loptu i da ćemo pokušati da uradimo nešto dobro na taktičko-tehničkom planu za ovu utakmicu. Ne mašem bilo kakvim „čarobnim štapićem“, ali sam ubeđen da nećemo razočarati naše pristalice, zaključio je Vučićević.

Utakmica: Novi Pazar – Jagodina, igra se u subotu od 16 časova na Gradskom stadionu.

STIGLA LICENCA

Nebojša Vučićević će i zvanično  voditi Novi Pazar protiv Jagodine, pošto je od Trenerske organizacije, tačnije poredsednika Ostojića, dobio licencu, što znači da će moći da sedi i na klupi, referisao je portparol kluba, Redžep Korać.

(Foto:Senad Župljanin)

E.Nailović

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO