Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada trener Novog Pazara Nebojša Vučićević je uspeo da pronađe pravi recept da se sa svojim timom na pravi način suprotstavi crno-belima i dodatno im uveća probleme kad je u pitanju odbrana titule.

vucicevic-na-klupi-novog-pazara

 

Ekipa Novog Pazara impresionirala je borbenošću, željom za uspehom protiv aktuelnog šampiona i to joj se na kraju isplatilo.

Osvojili su bod, zaslužili sve pohvale za prikazano, ali je trener Nebojša Vučićević i dalje oprezan kad je u pitanju borba za opstanak. Meč protiv Partizana je tek završen, a on već razmišlja o Užičanima.
”Mi smo uzeli bod, ali još puno bodova je u opticaju do kraja prvenstva, što se tiče našeg opstanka i mi samo o tome razmišljamo. Teže će nam biti protiv Slobode nego danas protiv Partizana, ali nadam se da ćemo uspeti da skupimo dovoljno bodova da ostvarimo svoj cilj”, izjavio je popularni ”Uške”.

1 KOMENTAR

  1. Daće Bog pa će Novi Pazar ispasti. Takvi divljaci nisu za prvu ligu to je za Zonsku ligu ne dalje. A Uške nek se okači sa njima na transparent Žute kuće. Nikad se nije ogradio od sramnog ponašanja, ne samo navijača, već i samih organizatora protiv Partizana gde su mu bivšeg suigrača Vermezovića izmaltretirali! Oni su ispali jedino trule političke kombinacije Vučića sa Ljajićem i Ugqaninom mogu da ih, na našu nesreću izvuku!

Comments are closed.