Vučićević: “Nemamo šta da izgubimo u Nišu”

Trener Novog Pazara Nebojša Vučićević rekao je danas da njegovi fudbaleri nema šta da izgube na gostovanju Radničkom i da bi bio prezadovoljan bodom u Nišu.
Radnički je četvrti u Superligi Srbije sa 39 bodova, dok je Novi Pazar na poslednjem 16. mestu sa 16.

Odlična su ekipa, a imaju i dobrog trenera. Čuo sam da je slobodan ulaz, sigurno će biti pet, šest hiljada ljudi. To je jedan od ‘bonus’ mečeva za uigravanje. Videćemo koliko ćemo moći da izdržimo pritisak domaćina i sudija, koji su pokazali da su protiv nas. Koštali su nas važnog boda protiv Voždovca, najmanje“, rekao je Vučićević novinarima.

Meč u Nišu težak je kao i svaki drugi, ali ništa još nije izgubljeno. Naš naredni rival je Radnik iz Surdulice, pobeda u tom meču donosi nam priključak“, ocenio je Vučićević.

On neće moći da računa na Jovicu Vasilića zbog žutih kartona, dok su Irfan Vusljanin i Lazar Pajović povređeni i njihov nastup je neizvestan.

Možda ćemo igrati malo zatvorenije, a možda i sa dva špica. Videćemo kakva je situacija s povređenim fudbalerima, ali sigurno je da će šansu dobiti i neki koji nisu bili u prvom planu na prethodnim mečevima. Treba videti ko od tih momaka može da nam pomogne u borbi za opstanak“, naveo je Vučićević.

Utakmica između Radničkog i Novog Pazara igra se sutra od 15.00 na stadionu “Čair” u Nišu.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO