Vučić: Uskoro idem u Novi Pazar,u pripremi investicija od 7.miliona evra! (video)

Bijeljina – Novi Pazar – BiH -Premjer Aleksandar Vučić je gostujući sinoć u emisiji “Puls” BN TV izjavio da uskoro dolazi u Novi Pazar. Najavio je i da je u pripremi investicija od 7 miliona eura.

„Hoću da razgovaram sa bošnjačkim muslimanskim prvacima. Hoću da vidim kako da prevazilazimo tešku ekonomsku krizu i uspostavimo stabilnost zemlje i uvjeren sam da ćemo uz njihovu podršku tu stabilnost umijeti da sačuvamo”, kazao je ranije Vučić.

Želim što bliže odnose Srbije sa Republikom Srpskom, ali želim i što bliže odnose Srbije sa Bosnom i Hercegovinom, rekao je predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić gostujući večeras u emisiji “Puls” BN TV.

On je naglasio da se, poslije skoro 25 teških godina, mora raditi na učvršćivanju odnosa i okretanju ka budućnosti zarad nadolazećih generacija.

“Za mene je važno da Republika Srpska postoji u okviru BiH, i da se poštuje teritorijalni integritet i Bosne i Hercegovine kao države i Republike Srpske kao njenog entiteta i za nas je važno kao pripadnike srpskog naroda da prava Srba ne budu ugrožena, i želimo što bolje odnose i sa Hrvatima i sa Bošnjacima”.

Vučić je ponovio da je strateško opredjeljenje Srbije da ostane na evropskom putu, te ekonomska i politička stabilnost. Srbija će, poručio je Vučić, učitini najbolje što može da održi stabilnost ne samo kod sebe, već u čitavom regionu i izrazio uvjerenje da će Srbija ekonomski već ove godine bolje stajati.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO