Vučić u Banjoj Luci: Pogled u budućnost nije pogled preko optičkog nišana. Dosta je bilo grobova – VIDEO

BANJA LUKA – ”Došao sam u Banja Luku s namerom da pružim iskrenu podršku Republici Srpskoj. Ponosimo se time, pravo da volim svoj narod ne može nam niko zabraniti. Političari iz Srbije i Srpske ne smiju podizati barijere. Kada pomislite da ste usamljeni, znajte da je Srbija uvijek tu. Niko ne može da ukida Republiku Srpsku, nju je stvorio narod”, rekao je Aleksandar Vučić u obraćanju gostima na centralnoj ceremoniji proslave Dana Republike Srpske danas u Banjoj Luci.

Vučić u Banjoj Luci: Pogled u budućnost nije pogled preko optičkog nišana. Dosta je bilo grobova

Posted by Sandzakhaber on Saturday, January 9, 2016

Pričao je, potom, o odnosima zemalja u regiji i o onome, kako je kazao, o čemu želi uvijek govoriti, a to je budućnost.

”Naša obaveza je da budemo garant teritorijalnog integriteta BiH. Mi to činimo i činit ćemo. Kažem to ovdje, i u Beogradu, i u Sarajevu. Svađe i sukobi se ne isplate. U sukobima svi gubimo”, dodao je.

Izrazio je nadu da će u godinama koje slijede biti više onih koji sve zemlje u regiji vode naprijed, a ne nazad.

”Pogled u budućnost nije pogled preko optičkog nišana. Dosta je bilo grobova, hoćemo da gradimo fabrike, a komšije moramo da poštujemo. Ovdje nema velikih i malih. Došao sam danas o onome da vam govorim o budućnosti. Moja ljubav prema Republici Srpskoj ne znači da mrzim Bosnu i Hercegovinu” , zaključio je Vučić uz riječi: ”Živela Republika Srpska, živjela Srbija”.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO