Naslovna Sandžak Novi Pazar VIDEO – Vučić: SDP Rasma Ljajića u ovom trenutku najznačajniji partner naprednjaka

VIDEO – Vučić: SDP Rasma Ljajića u ovom trenutku najznačajniji partner naprednjaka

BEOGRAD – Srpska napredna stranka i Socijaldemokratska partija izaći će zajedno na republičke i pokrajinske izbore, rekao je danas predsednik naprednjaka Aleksandar Vučić i istakao da je SDP Rasma Ljajića u ovom trenutku najznačajniji partner naprednjaka. 
Vučić je na konferenciji za novinare nakon sastanka sa delegacijom SDP rekao da su razgovarali o tome šta treba da se uradi za Srbiju, a ne o tome koga i kako da mrze, a kad je reč o budućnosti Srbije najvažniji je ekonomski razvoj i da se obave svi poslovi koji će Srbiju do kraja 2019. dovesti pred vrata EU. 
“Ići ćemo zajedno na republičke i pokrajinske izbore, a preporučićemo opštinskim i gradskim odborima da zajedno idu na lokalne izbore. Ustanovili smo osnovne ciljeve ako dobijemo podršku građana Srbije i Vojvodine”, rekao je Vučić i dodao da je do sad ne malo toga postignuto, ali da možemo bolje i više, te da će nastaviti da rade na tome. 
On je naglasio da će voditi pozitivnu kampanju.

Ljajić o dosadasnjoj saradnji sa SNS i buducim ciljevima koalicije SNS-SDP Rasim Ljajic

Posted by Sandzakhaber on Sunday, January 24, 2016

Vučić je rekao da je osnovni cilj da ne bude recesije, već da svaka godina bude godina ekonomskog rasta, kao i da se nezaspolenost u naredne dve godine spusti ispod 15 odsto. 

Ljajić: Ova kolicija ce biti meta svih napada, ali mi cemo se demokratski ponasati. Dacemo puni doprinos pobedi ove liste kako bi sto pre formirali vladu

Posted by Sandzakhaber on Sunday, January 24, 2016

Exit mobile version