Naslovna Vijesti Hronika Vučić objavio stravične detalje: Odgovor države bice nemilosrdan

Vučić objavio stravične detalje: Odgovor države bice nemilosrdan

vucic-objavio-stravicne-detalje:-odgovor-drzave-bice-nemilosrdan

BEOGRAD – Odgovor države biće nemilosrdan protiv kriminalnih grupa u skladu sa zakonom i ustavom, pravdom, moralom i potrebama građana Srbije, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je izjavio da je Srbija uspela da se u poslednjem periodu obračuna sa nekoliko kriminalnih grupa, koje su počinile brojna ubistva.

Vodila se istraga za tri, sada već za 4, a ima novih saznanja i o drugim ubistvima i nestalima, rekao je Vucičih u obraćjanju posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

On je naveo da će u roku od 72 sata biti novih saznanja, jer su pozamljene sprave kojima se otkrivaju novi dokazi.

Naveo je da su kod pripadnika najpoznatije grupe uspeli da uz pomoć tih sprava dođu do saznanja o kojima nije moglo ni da se sanja.

Priladnici o grupe kojoj se govori imali su fotografije i obelezena lica u BIA i MUP-u, koji su im bili neprijatelji i “progonitelji”.

Među tim ljudima, kako je precizirao, nije niko od čelnika MUP-a, već operativci koji su direktno uspeli da ih uhvate i ti ljudi su junaci, jer su rizikovali u pravom smislu reči zivote.

Vučić je rekao da ima mlađih kriminalnih grupa koje žele da nastave kriminalne delatnosti, ali je poručio da će ubrzo biti rastureni i iza resetaka.

“Izbrojani su dani na slobodi svima koji misle da je vreme da nastave “slavna dela prethodnika” i da truju decu narkoticima, likvidiraju suparnike na monstruozan nacin”, poručio je on.

Napomenuo je da su neki od njih već iza resetaka tri, cetiri meseca, i zahvalio građanima koji su verovali u drzavu da će biti jača od svih kriminalnih grupa na našem području, kao i pripadnicima MUP-u, BiA.

indeksonline.rs

Exit mobile version