Naslovna Vijesti Hronika Vučić: Nasilnici će biti poraženi, odgovorni uhapšeni

Vučić: Nasilnici će biti poraženi, odgovorni uhapšeni

vucic:-nasilnici-ce-biti-porazeni,-odgovorni-uhapseni

PARIZ – Građani ne bi trebalo da se previše sekiraju zbog protesta, ne zato što nam nasilnici nisu naneli veliku štetu, već zato što je konačan ishod jasan i nedvosmislen, poručio je večeras iz Pariza predsednik Aleksandar Vučić.

“Ishod je jasan i nedvosmislen, nasilnici će biti poraženi, dobar deo pohapšen i moraće da odgovaraju za sve što su počinili, u to nema sumnje”, rekao je Vučić.

Vučić je, u izjavi za tv Pink, kazao da je srpska delegacija u Parizu večeras imala važnu večeru i da se sutra vraća u Beograd, da ljudi znaju da će biti u Srbiji i da se “ne sekiraju previše”.

Predsednik je istakao da su prekjuče, juče, i danas sve maske pale.

Ukazao je da se policija večeras potpuno sklonila, I nije mogao niko nigde ni da ih primeti.

“Onda su počeli da se tuku između sebe desnicari i levicari, fašisti i antifašsti. Kada je došlo do međusobne tuče I obračuna, izboli su se. Onaj koji je ubo drugog se uplašio I zatražio pomoć policije, a potom je I drugi, izbodeni, došao do policije, koja mu je pomogla. To su svi oni koji su danima tukli policajce, gađala svime I svačim. Policija je uhapsila I jednog I drugog, omogućila medicinsku pomoć”, objasnio je on.

Vučić je kazao da su se međusobno potukli jedan ekstremni desničar I ekstremni levičar.

Na konstataciju da se nož ne nosi ako se ne želi nasilje, Vučić je kazao “pa nisu noževe nosili da bi lepili sličice sa fudbalskog Svetskog prvenstva”.

“Dolaze svako veče da bi nekog napali I tukli nožem”, ukazao je on.

Vučić je rekao da je policija delovala večeras tek kada su nasilnici došli do vrata Skupštine, kako bi zaštitili državnu instituciju.

indeksonline.rs/Tanjug

Exit mobile version