Vučić – Mislite li da je lako tužiocu iz Novog Pazara – video

Novi Pazar – Govoreći o političkom uticaju na tužilaštvo prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić kazao je da što se tiče političkog uticaja nije ga bilo. On je kazao da iza njega stoje ljudi koji su radili u prethodnoj Vladi oni nisu smenjeni, ni gospođa Dolovac, ni gospodin Radisavljević sa njima sam izvanredno sarađivao i oni su hrabro i odgovorno radili svoj posao.

vucic copy
“Mislite li da je lako tužiocu u Pazaru kada pronađe kod dvojice po dva pištolja da kaže, e hajde sada sedi ovde ostaćeš u pritvoru. Mislite li da mu je jednostavno – e pa nije, ali je tužilac to uradio. Tako da ja sam zaista ponosan na sve njih, zadovoljan što se i u toku ovog predmeta nije pokazivao nikakav politički uticaj” kazao je Vučić na konferenciji za novinare.


Regionalna televizija javlja, da je tužilaštvo u Novom Pazaru odlučilo, da sva lica koja su danas privedena u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu, u okviru nastavka akcije Grom, budu puštena na slobodu.
-Imali smo situaciju da je privedeno 17 osoba a da je kod petorice pronađeno oružje. O tome su obavešteni tužioci Stanislav Dukić i dežurni Relja Petrović. Njihova odluka je bila da svi privedeni budu pušteni na slobodu, rekao je za RTV izvor blizak istrazi.

SPREMAN ATENTAT NA DUKIĆA!

dukic


Međutim Stanislavu Dukiću prećeno je smrću a njega je kako je pisao Kurir plnirala da ubije “Mafija”.
Stanislavu Dukiću počele da stižu pretnje posle hapšenja inspektora koji su primali mito od narko-bosova, kaže izvor Kurira. Kriminalni klanovi s područja Novog Pazara pripremaju likvidaciju višeg javnog tužioca iz tog grada Stanislava Dukića, saznaje Kurir!

 
– Dobili smo informacije da određene osobe pripremaju likvidaciju tužioca Dukića! Te navode shvatili smo ozbiljno jer je reč o čoveku na visokoj pravosudnoj funkciji, koji se protiv kriminala bori svakodnevno i tako sigurno stiče mnogo neprijatelja.
Prve informacije o ugroženosti tužioca Dukića stigle su iz zatvora u Novom Pazaru, a očigledno je da tužilac predstavlja smetnju grupama koje se bave trgovinom drogom – iznosi sumnje sagovornik Kurira koji, u cilju istrage, ne želi da otkriva mere koje se već preduzimaju da bi se zaštitio tužilac. Ipak, naš izvor otkriva da je veoma neobično što su pretnje počele da stižu gotovo istovremeno kada su uhapšena dvojica policijskih inspektora iz tog grada.

 

Dukić: Ne plašim se!

 

Viši javni tužilac u Novom Pazaru Stanislav Dukić potvrdio je informacije do kojih je Kurir došao.
– Imam saznanja o tome. U skladu sa zakonom, nadležne službe proveravaju sve informacije i uveliko rade na tom slučaju. Imam poverenja u državne organe – rekao je Dukić i naveo da ne strahuje za svoju bezbednost. – Da se plašim, ne bih se bavio ovim poslom. Svakom tužiocu u nekom trenutku ovakva neprijatnost može da se dogodi – dodao je tužilac Dukić.

 

Tužilac Stanislav Dukić nema ni dan danas policijsko obezbeđenje a njega su u vreme pretnji čuvali policajci koji su uzeli godišnji odmor kako bi ga čuvali saznaje Sandžakhaber iz dobro obaveštenih izvora.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO