Naslovna Featured Istaknuto Vučić: Ili ćemo zajedno ili bolje da ne radimo ništa

Vučić: Ili ćemo zajedno ili bolje da ne radimo ništa

vucic:-ili-cemo-zajedno-ili-bolje-da-ne-radimo-nista

NOVI PAZAR – Važno je da mi Srbi kao većinski narod moramo da pokažemo veću otvorenost i inkluzivnost za sve druge narode, i zato u svim institucijama, na svim nivoima želim da vidim veći broj Bošnjaka, to će biti i mora biti naša politika, poručio je danas u Novom Pazaru predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, na pitanje za problem u vezi vatrogasaca u Novom Pazaru i kritika Bošnjačke stranke i nevladinih organizacija u vezi konkursa koje je raspisalo Ministarstvo unutrašnjih poslova, da je tek jutros počeo da se bavi tim pitanjem.

“Čuo sam dva suprostavljena mišljenja, radićemo i rešavaćemo. Verujem da ćemo ove nedelje doći sa zaključcima koji će zadovoljiti sve, a da neće ići protiv pravde i interesa bilo koga. Ne volim da donosim zaključke pre nego što se sam udubim u nešto“, istakao je on.

Rekao je da je za njega važno da Srbi, kao većinski narod moraju da pokažu veću otvorenost i inkluzivnost za sve druge narode.

„Zato u svim institucijama, na svakom nivou, želim da vidim veći broj Bošnjaka, od agencija do domova zdravlja. To će biti i mora da bude naša politika”, istakao je Vučić.

Preneo je da je okupio zajedno ovdašnjeg šefa svoje stranke koju vodi Srbin, kao i Bošnjake, i da je jednima i drugima rekao da je sit toga da kada se Srbi sastanu kažu “ajde mi nešto za sebe”, a i Bošnjaci kada se sastanu kažu isto.

“Ili ćemo zajedno ili bolje da ne radimo ništa “, poručio je Vučić.

Tanjug

Exit mobile version