Naslovna Vijesti Politika Vučić: Idem večeras kod šeika Bin Zajeda, sutra potpisujemo sporazum

Vučić: Idem večeras kod šeika Bin Zajeda, sutra potpisujemo sporazum

vucic:-idem-veceras-kod-seika-bin-zajeda,-sutra-potpisujemo-sporazum

Politika Vesti  Vučić: Idem večeras kod šeika Bin Zajeda, sutra potpisujemo sporazum 10/09/20225166 Views Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da danas putuje u Abu Dabi i da će posetiti šeika Muhameda bin Zajeda Al Nahjana, kao i da je za sutra predviđeno potpisivanje sporazuma.

Podeli :

OGLAS

 

Vučić: Idem večeras kod šeika Bin Zajeda, sutra potpisujemo sporazum

POLITIKA Autor:Tanjug10. sep 202211:31

Podeli:

Play Video

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da danas putuje u Abu Dabi i da će posetiti šeika Muhameda bin Zajeda Al Nahjana, kao i da je za sutra predviđeno potpisivanje sporazuma.

Predsednik je tako odgovorio na pitanje novinara šta očekuje od te posete, ne otkrivajući detalje o tome kakav će sporazum biti potpisan.

„Putujem u posetu jednom od najvažnijih ljudi u svetu danas. U ovim uslovima ne moram da govorim koliki je značaj šeika Muhameda Bin Zajeda Al Nahjana. Idem na jedan dan, večeras ću stići, a sutra potpisujemo sporazum i odmah iz te palate idem u avion i nazad za Sloveniju, gde je skup Brdo-Brioni“, naveo je Vučić.

“Strašno je važno iz mnogo razloga, a ima jedan o kojem neću ni da govorim javno – pokušaćemo da uradimo nešto što je važno za nas”, zaključio je Vučić.

 

Podeli

Exit mobile version