Naslovna Sandžak Novi Pazar Vučić i Ljajić sutra na otvaranju škole i obdaništa u 11h na...

Vučić i Ljajić sutra na otvaranju škole i obdaništa u 11h na Dojeviću!

Novi Pazar – Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i Potpredsednim Vlade i Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić u pratnji brojnih Ministara i Ambasadora UAE boraviće sutra u Novom Pazaru gde će obići Dijagnostički centar u krugu Gradske bolnice, nakon toga novoizgrđeno obdanište, kao i novoizgrađenu zgradu OŠ “Rastko Nemanjić Sava” u naselju Dojeviće.

Kako je najavljeno, sa premijerom Vučićem otvaranju novoizgrađenog dijagnostičkog centra, osnovne škole i vrtića prisustvovaće potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Otvaranju će prisustvovati i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, prosvete Srđan Verbić, kao i ambasador UAE Džuma Rašid Seif Zajed al Daheri i gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović.
Vučić i Ljajić su kamen-temeljac za ove objekte položio 20. aprila ove godine, a rok do kada je trebalo da budu završeni je kraj ove godine.
Vrednost radova na ovim objektima je sedam miliona evra, što je rezultat dobre saradnje i prijateljskih odnosa grada Novog Pazara sa Vladom Srbije i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Prilikom polaganja kamena-temeljca na pomenutim objektima, premijer Vučić je najavio i izgradnju desetina kilometara puteva u Novom Pazaru i okolini, fabriku drvnopredađivačke industrije u tom gradu i Raški, kao i saradnju sa UAE i italijanskom kompanijom u oblasti poljoprivrede, kako bi se oživela sela na Pešteru.
Premijer je tada, takođe, građanima Sandžaka poručio da će u naredne dve godine ovaj deo Srbije dobiti više nego u prethodnih 30 godina.

Exit mobile version