Vrh SDP-a uveren u pobedu na izborima

Neverovatno interesovanje vladalo je zadanašnji predizborni skup Sandžačke demokratske partije koji je održan u IV mesnoj zajednici u Trnavi.

 Jedna od hala bivše FO „Ras“ bila je premala da primi sve simpatizere i pristalice SDP-a. Njima su se obratili neki od najstariji aktivista poput predsednika ove mesne zajednice Šefadil Spahić koji je rekao da je dosta toga uradjeno u gradu poslednjih gosina ali da ima još da se radi. „Zahvaljujući našem čoveku, čoveku iz čaršije Rasi mu Ljajiću, to će i biti uradjeno. Zato treba glasati za broj 1“ – rekao je Spahić.

Direktor osnovne škole „Vuk Karadžić“ Zenun Mučić govorio je o svemu što je u ovoj mesnoj zajednici uradjeno, apostrofirajući izgradnju jedne od najmodernijih škola u regionu „Ćamil Sijarić“. On je pozvao sve da, ukoliko žele još dobrih stvari, zaokruže broj 1 sledeće nedelje na izborima.

Predsednik Gradskog odbora SDP-a Husein Memić rekao je da je „ovo do sad najlakši izbor za koga glasati“.

„Sa jedne strane imate primitivizam, vraćanje na one nesrećne godine, dok sa druge strane imate prepoznatljivu politiku ne sano na lokalu i Srbiji, već i u Evropi. Imate ponos zato što ste Bošnjak, zahvaljujući Rasimu Ljajiću“ – rekao je Memić.

Lideri Stranke za Sandžak Fevzija Murić i Sandžačke narodne partije Mirsad Đerlek oduševljeni su bili brojem ljudi na današnjem skupu i poručili da su još više uvereni u pobedu.

„Hoću da ih razvalimo da im više nikada ne padne na pamet da igraju sa nama“ – rekao je Djerlek i dobio salve aplauza.

Član predsedništva SDP-a dr Meho Mahmutović pozvao je sve da bez razmišljanja 16.marta zaokruže broj 1, jer će na taj način najviše dobiti Novi Pazar i svi njegovi građani.

„Novi Pazar će se pitati za sve. Jer, treba da imamo sve ono što i drugi gradovi imaju. Zato je potrebno da svi pokažemo koliko smo jaki. I da pokažemo koliko podržavamo reforme, borbu protiv korupcije“ – poručio je Mahmutović.

Predsednik SDP-a Rasim Ljajić analizirao je ostale političke opcije koje se građanima nude.

„Vidite da kod SDA dva ista čoveka govore na skupovima, jer trećeg verovatno nemaju. Oni sa brojem 4 su izgleda bezimeni, oni se kriju. Ovi iz Beograda se stide što su sa njima u koaliciji, pa bi nekako da ih sakriju. Oni isto imaju dvojicu ljudi, koji sa naočarima za sunce usred zime i po kiši nešto govore. I za jedne i druge je jedno sigurno, da će na ovim izborima biti potpuni gubitnici i da ovim izborima završavaju svoje političke karijere“ – kazao je Ljajić.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO