Vremenska prognoza za 26. jul i naredne dane

U nedelju pre podene pretežno oblačno sa povremenom kišom i pljuskovima dok se tokom dana očekuje razvedravanje i više sunčanih sati. Temperatura do 28 stepeni. U Novom Pazaru do 24 stepena.

Drugog dana vikenda meteorolozi nam najvaljuju umereno do potpuno oblačno vreme. Tokom jutra i prepodneva u većini mesta biće uslova za kišu i pljuskove sa grmljavinom. Tokom dana u većini predela sunčani intervali, tek ponegde lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Minimalna temperature 15°C maksimalna dnevna 28°C.

U Sandžaku u većini mesta umerena oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim pljuskovima, samo se u Novom Pazaru očekuje umereno oblačno sa sunčanim intervalima i maksimalnih 24 stepena. Najsvežije će biti u Sjenici sa 19, Tutinu 22, Priboju i Prijepolju 26 stepeni, tamo će ujedno biti i najtoplije.

Od ponedeljka oblaci nas polako napuštaju a tepmeratura će biti u porasti. Prema rečima meteorologa sredinom sedmice biće tropski toplo, sa temperaturom i do 36 stepeni. Krajem sedmice prolazno naoblačenje i pad temperature od 5 do 7 stepeni.

A. Ademović

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO