Naslovna Vijesti Hronika Vozni park “FANCY” Muftije Zukorlića

Vozni park “FANCY” Muftije Zukorlića

8

Nakon sramote u Srebrenici Zukorlić je nastavio sa  preterivanjem i poboljšao svoj vozni park 

Treba podsetiti da su mediji u BiH, Hrvatskoj i Srbiji osudili i  komentarisali Zukorlićeve postupke: Dok narod tuguje, muftija Zukorlić  se šepure u nabrijanim BMW-ima

Verojatno ne bismo ni saznali da se radi o voznom parku fancy muftije da na automobilima nemaju srpske pločice, pa su automobile ukrasili navođenjem profesije kako bi ostali neogrebani.

Spomenimo kako je Bill Clinton prilikom poseta Srebrenici iz poštovanja prema žrtvama pešačio do mesta ukopa, no muftije su poštovanje odlučili izraziti nešto komfornije.

Prilog preuzet sa mojagaraza.rs

8 KOMENTARA

  1. Pa mislim da je jos auta imalo po gradu za slikanje.Kako inace preterujete ovaj put ste malo smanjili.

  2. Meni je najbizarnija pojava u Srebrenici sa tri dzipa na kojima pise MUFTIJA. Jos tad se vidjelo koji je to bolesnik. Tipa treba, ili na psihijatriji ili kod Cancara, Bugarija, Jakupa….
    A jos onaj ahmak Ahmatovic iz Kasela…!! Ko je primjetio da se na tablicama KS nalaze i slova BG umjesto NP kao sto svi nasi gasterbajteri koriste!? Jednostavno su to teski bolesnici!!!

  3. Sta ce jadnicak ne izivljen, 20god je terao krave i ovce pa ovih 20god neka tera BEMBARE.Sto ste vi ljubomorni BOZE ME SACUVAJ!!!!!!

Comments are closed.

Exit mobile version