Vozači, oprezno tokom ledenih dana!

Iz JP „Putevi Srbije” apeluju na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, s obzirom da se, kako navode, u periodu od 16. do 19. januara na području Srbije očekuju ledeni dani a u višim predelima i nove snežne padavine.

“Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice, te apelujemo na vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put kao i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu 24 časa, a ekipe putara su spremne da reaguju po potrebi” saopšteno je danas.

Podsećamo, detaljne informacije o stanju, eventualnim zabranama, odronima, magli, ledu i prevojima na kritičnim deonicama, na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, svakodnevno u 6:00 i 18:00 časova, a u slučaju vanrednih okolnosti i češće, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije” na linku: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/zimska-slu%C5%BEba-2020-2021

Senada Kalić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO