Vojvodina oprezna pred duel sa Novim Pazarom

NOVI SAD – Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac rekao je danas da očekuje neugodnu utakmicu protiv Novog Pazara u srpskom prvenstvu.

“Ne očekuje nas nimalo laka utakmica, jer igramo protiv ekipe koja se bori za opstanak. Novi Pazar je pokazao svoj kvalitet, naročito kada igra na svom terenu, gde je pobedio i nas u prvom delu sezone i zato su nam dužnici. U toj prvoj utakmici mi smo napadali, a oni su davali golove. Imali smo veliki broj prilika, ali su nas oni dobili iz polukontra i kontranapada i znamo da je to njihovo oružje. Probaćemo da svedemo njihove glavne kvalitete na minimum i da osvojimo važne bodove”, rekao je Šarac na konferenciji za novinare.

Vojvodina će u petak igrati protiv Novog Pazara u 29. kolu Super lige Srbije.

“Imamo i odredjenih kadrovskih problema. Povredjeno je pet igrača, koji su nam veoma bitni, a to su Čović, Djordjević, Bjeković, Vukadinović i Topić i oni će verovatno propustiti ovaj meč. Postoji mogućnost da se neko od njih nadje u sastavu, ako uspe da sanira povredu. Ipak, nadamo se da će igrači koji će dobiti minutažu iskoristiti šansu i da ćemo osvojiti bodove i tako se približiti Evropi”, kazao je Šarac.

Utakmica izmedju Vojvodine i Novog Pazara igraće se sutra od 17.00 na stadionu “Karadjordje” u Novom Sadu.

indeksonline.rs/Beta

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO