Naslovna Vijesti Vojska i policija traže Ugljanina!

Vojska i policija traže Ugljanina!

Vojska Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije otpočeli su opsežnu potragu za ministrom bez portfelja Sulejmanom Ugljaninom, ekskluzivno saznaje „Alo“!

20130721_162754

Kako otkriva naš izvor, premijer i prvi potpredsednik Vlade Srbije veoma su zabrinuti kada su shvatili da ministra nisu videli duže vreme, pa su prevrnuli Nemanjinu 11 i sve ostale lokacije po prestonici na kojima se nalaze Vladine i njima slične kancelarije. Pošto Ugljanina nisu pronašli, hitno su angažovanii Vojska i policija ne bi li se ušlo u trag nestalom ministru.

 

Problem, između ostalog, predstavlja to što je Ugljanin ministar bez portfelja…Da makar ima portfelj, pas bi imao šta da omiriše pre polaska u potragu. Policijski psi tragači nisu mogli da omirišu ni neki ministrov sveže potpisani dokument, pošto taj posao ionako nije u Ugljaninovoj nadležnosti. Muka velika, ne znamo šta da radimo – ekskluzivno otkriva naš izvor.

 

Ministar Ugljanin poslednji put je viđen prilikom davanja intervjua jednom domaćem listu, u kojem je izjavio da ne želi da bude fikus. Domaći forenzičari strahuju da se taj košmar pretvorio u stvarnost i da je ministar zaista postao fikus. Mole se svi građani koji su možda, eventualno, slučajno ili bilo kako drugačije videli ministra ili imaju saznanja gde bi mogao da se nalazi, da o tome obaveste najblizu kasarnu, stanicu policije ili Vladu Srbije.

„Alo“ ekskluzivno objavljuje fotografiju i fotorobot ministra.

 

Izvor: Dnevne novine Alo

Exit mobile version